UWAGA PROMOCJA!

Rabat -20% na wszystkie produkty. Podaj w koszyku kod - BAI4H5M
Sun, 24 Sep 2017 21:59:59 +0000
Do końca oferty pozostało:

Opinie

Super kolorowe i pozytywne obrazki do pokoju synia! Polecamy!

Dodano 29-05-2014, przez Asia, Karol i Kubuś

Nie wiem co powiedzieć. Bardzo dziękuję za pomoc i za szybką reakcję. Mimo że wszystko mi wytłumaczono to miałam problemy z przyklejeniem fototapety. Na szczęście się udało i efekt jest lepszy niż przypuszczałam

Dodano 20-05-2014, przez Paulla

RE-WE-LA-CJA! Chyba nie muszę nic więcej pisać, wystarczy poczytać inne opinie. ;)

Dodano 18-05-2014, przez Asia Korcz

Super, super! Skorzystalam z wysylki za granice i nie zawiodlam sie, chociaz niepokoj poczatkowo był. Obrazy przyszly w terminie i sa ladniejsze niż tutaj w sklepie. Jak ktos sie boi zamawiac do UK to nie ma obaw, bo wszystko jest bardzo profesjonalne. Polecam goraco!

Dodano 11-05-2014, przez Kate K.

Żona uparła się na fototapetę i postawiła mnie pod ścianą. Na szczęście nie zawiodłem jej i poradziłem sobie z montażem ;) O tym, że Demural także nie zawiódł nie warto nawet wiele pisać, bo trzeba byłoby przygotować jakiś poemat na trzynaście zgłosek. Dlatego w skrócie – dobra jakość, rozsądne pieniądze, miła obsługa, paczka super zabezpiecza i obsługa na najwyższym poziomie. Tak trzymać! Pozdrowienia spod tapetki! ;)

Dodano 05-05-2014, przez Mario WRO

Super towar i dobra przesylka. Zamiawialam za granice i wszystkim polecam

Dodano 27-04-2014, przez Kama

Od początku nie ukrywałam, że wymagający ze mnie klient, ale obsługa się tym nie zraziła, tylko cierpliwie odpowiadała na moje pytania. A było ich sporo ;) Nie mogłam się zdecydować między fototapetą a podwójnym obrazem. Postawiłam na to drugie i... było warto! Polecam takie obrazy do nowoczesnych wnętrz, bo fajnie podkreślają wystrój, a Państwu z Demural dziękuję za bardzo profesjonalną obsługę i za pokłady cierpliwości, które są chyba niewyczerpalne ;)

Dodano 24-04-2014, przez Maciejka

Bardzo ładne obrazy które nie potrzebują ram,. Świetne kolory,polecam!

Dodano 23-04-2014, przez Ewa S.

Tak, wszystko w porządku. Żałuję tylko, że od razu nie zamówiłam dwóch fototapet, bo teraz będę musiała drugi raz płacić za zamówienie. Więc jak ktoś ma więcej niż jedną ścianę gołą, niech się nawet nie zastanawia. Polecam, 10/10!

Dodano 17-04-2014, przez Madzx

Zamówiłam obraz z pięciu części. Rewelka!

Dodano 15-04-2014, przez K.

Po bojach na allegro z inną firmo zdecydowałem się na ten sklep. Jestem bardzo zadowolony ze wspulpracy i polecam

Dodano 15-04-2014, przez Stanisław z Bytomia

Nigdy nie zerknę nawet na stronę konkurencji. Tylko tutaj obsługa sklepu odebrała telefon i odpowiedziała na wszystkie moje pytania1 Gdzie indziej tylko mnie zlewali. Szok! Plakaty bez zastrzeżeń, bardzo się bratu podobały.

Dodano 09-04-2014, przez Patrycja Siennicka

Bardzo mnie zaskoczyło, że obsługa zgodziła się przyspieszyć czas wysyłki. Uratowaliście mój prezent, a obraz ślubny super! Pozdrawiam serdecznie z Lublina!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodano 02-04-2014, przez Olivka

Jak ktoś się zastanawia, czy nie podoła w samodzielnym zamontowaniu fototapety – odpowiadam: skoro ja podołałam, to każdy podoła ;) A tak na serio: bardzo miła i pomocna obsługa, tapeta (fizelinowa) pierwsza klasa, paczka super zapakowana i ceny z czego się orientuje bardzo konkurencyjne. Gorrrrrąco polecam!

Dodano 27-03-2014, przez Nika

Zdziwiło mnie, że fototapeta przyszła w dwóch kawałkach, ale to bardzo przemyślane, bo zamówiłam bardzo dużą. Jakość super. Chyba nawet lepsza niż na zdjęciach. Bardzo doceniam też pomoc konsultantów, którzy już po otrzymaniu przesyłki zainteresowali się moimi wątpliwościami i odpowiedzieli na wszystkie pytania dotyczące założenia fototapety na ścianę. Super wszystko poszło więc polecam.

Dodano 26-03-2014, przez Marta B.

Zamówiłam obraz dla mamy na urodziny. Wybrałam opcję ze zdjęcia. Mamuś zachwycona, a ja wystawiam mega POZYTYWA!

Dodano 26-03-2014, przez Ela Doniecka

Dziękuje za śliczne plakaty, będę Państwa polecać wszystkim znajomym!

Dodano 22-03-2014, przez Agata

Fototapeta to super inwestycja. Zwłaszcza jak ma się małe dzieci malujące po ścianach ;) Łatwo się myje i jest chyba ze stali, bo maluchy bezskutecznie próbują na niej swoich sztuczek. Nie z Demural te numery!!!! ;) Pozdrawiam i szczerze polecam!!!!!!

Dodano 16-03-2014, przez Gosia Fa.

Polecam jak chcecie zamowic do Anglii. Jakosc bdb, szybka przesylka i nawet z kurierem wychodzi i taniej niż tu.

Dodano 12-03-2014, przez Krzysiek

Bardzo dziękuję Państwu, że mogę się cieszyć moją ukochaną Prowansją nie tylko raz do roku, na wakacjach! Fototapeta do sypialni jest piękna, a widok na lawendowe pola zabójczy i bardzo realistyczny! Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonania, zapakowania i wysyłki. Nawet kurier był miły i trafił do mojej chatki na kurzej łapce bez problemu. Polecam i pozdrawiam wielbicieli Prowansji!

Dodano 03-03-2014, przez Maryla Wójtowicz

Szukaliśmy plakatów z widokami z Krymu i tylko w tym sklepie osoba z obsługi zaproponowała nam wydruk plakatów z naszych zdjęć wakacyjnych. Jeden plus za kreatywność, drugi za mega miły kontakt, trzeci za szybką wysyłkę i czwarty najważniejszy – za jakość, bo jest obłędna!!!

Dodano 02-03-2014, przez Karol Sudak

Jak ktoś szyku pomysłu na prezent dl amłodej pary to tylko obraz ze zdjecia!

Dodano 24-02-2014, przez Dominik

Nie warto było zwlekać z zamówieniem i się denerwować. Towar najwyższej jakości. Bałam się, że zdjęcia na stronie są wyretuszowane, ale w rzeczywistości fototapeta Wieża Eiffla wygląda jeszcze lepiej. Dzięki!

Dodano 22-02-2014, przez Bartek

Bardzo ładne dekoracje, wybrałam obraz na trzy części i jestem zachwycona.

Dodano 22-02-2014, przez Ania

Nasz synio uwielbia swój nowy pokoik, a najbardziej podobają mu się fototapeta i obrazki! Super, super, super, wielki plus za obsługę!

Dodano 19-02-2014, przez Karolina Orzechowska

Nie znałam tego sklepu, więc troszkę się bałam, że wtopię. Nic podobnego! Świetna obsługa, miła obsługa, wykonanie też super no i szybka przesyłka. Tak trzymać. Wielkie pozdrowienia ;)

Dodano 15-02-2014, przez Jen

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła wzorcowo.

Dodano 15-02-2014, przez Urszula

Dzięki za wysyłkę do rodzinki. Nie było problemu z przelewem z innego konta, a fototapeta już wisi na ścianie i wszyscy się nią zachwycają.

Dodano 14-02-2014, przez Jasiek

Przepraszam, za dużo razy wcisnęłam wyślij ;( Miał być jeden komentarz.

Dodano 13-02-2014, przez Olimpia

Terminowa realizacja zamówienia. Super kontakt, bardzo dobra jakość. Supersprzedawca!

Dodano 13-02-2014, przez Olimpia

Dodaj opinie

* Ocena:

Your email will not be visible